Thuis

Wuhan HAE Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Wuhan HAE Technology Co., Ltd. certificaten
China Wuhan HAE Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Het wijden leidt tot Waarde. Dank voor de het duurzame steunen en Instructie van Shirley. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— Lawrence

U bent het beste! Dank u SOOOOO VEEL, Cathy! Dank u voor al uw hulp en steun! Perfecte Prestaties!

—— Niko

Dank voor uw hier het Bezoeken en Opleiding! Uw steun helpt me om goede reputatie te krijgen! Hoop voortaan meer samenwerking!

—— Madyan

U kerels deed een zeer goed werk met de laatste verzending. Dank u!. Ik waardeer de goede dienst u verleent. U bent een groot persoon om te behandelen!!!

—— Ganesh

 • lopende band

  Co. van de Wuhanhae Technologie, heeft zich onze het eigen hoogtepunt Ontwikkelen, productie en testende Fabriek, Maandelijkse productiecapaciteit van 500 Eenheden. Alle machines zijn in goede kwaliteit, met uitgevoerde norm.

  Wuhan HAE Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

   

   

  Geavanceerd technische Steunen

  Wij hebben R&D-basis in de stad van Shanghai en productie-installatie in Wuhan-Stad, die met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland samenwerken. 20 nationale octrooien, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

  Dring aan bij de onafhankelijke innovatie een onuitputtelijke bron van de duurzame ontwikkeling van Wuhan HAE is. Met 12 jaar van rijke ervaring in het onderzoeken van en het ontwikkelen van het materiaal van de laserverwerking, is de Perfecte Laser bereid om een reeks gepersonaliseerde laseroplossingen voor onze klanten tot stand te brengen!

   

  Wuhan HAE Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Wuhan HAE Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Co. van de Wuhanhae Technologie, Ltd heeft productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen allerlei lasermachines en Inkjet-Printers verstrekken. OEM is ook welkom.

   

  De perfecte Laserproducten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 180 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen. De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 • R & D

  Co. van de Wuhanhae Technologie, Ltd heeft een professioneel R&D-team met meer dan 14 jaar ervarings op lasergebied om lasermachines van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

  In binnen- en buitenland het samenwerken met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen. Wuhan HAE krijgt 20 nationale octrooien, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

Contactgegevens
Wuhan HAE Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Shirley Luo

Tel.: 86 189 7131 9622

Direct Stuur uw aanvraag naar ons